Staza zdravlja

o BizPass-u

      Iz perspektive 2021. godine, početak rada naše kuće deluje sada već daleko. Međutim, iz ugla ličnog doživljaja, ta 2014. godina još uvek budi snažne emocije, sećanja da sam te godine imao samo jednu ideju: stvoriti smelu, inovativnu, drugačiju, modernu i tradicionalnu kuću, kuću u kojoj se poštuje domaćinski princip, u kojoj je porodična vrednost najvažnija. Naš put nije bio i još uvek nije lak. Naš put otežavamo mi, postavljajući ciljeve koji nikada nisu u osnovi bili isključivo komercijalni, bar ne više od minimuma obezbeđivanja egzistencije. Ciljevi su bili jasni, a koraci su išli unazad od posledice ka uzroku. I dok su neki tražili korisnike za proizvode – mi smo tražili proizvod za korisnika. Srećan sam što mi i dalje srce lakše napuni lepa reč i osmeh koji smo izazvali od profita koji smo napravili. Za ovih osam godina, štošta se promenilo, s nekima smo se razumeli, sa nekima nismo ali je važno da nismo odustali. Sreća je bila poznavati i upoznavati ljude koji su imali bilo kakav kontakt, uticaj i udeo u našem radu, ma kakav on bio. Pružali smo i pružaćemo ruku dobroj volji i iskrenim namerama, boreći se za budućnost u kojoj je kvalitet po svim osnovama jedina suština.

                                                                                                             Dalibor Radojičić, direktor BizPass d.o.o. Niš

Vizija, Misija, Sadašnjost, Budućnost

VIZIJA

Širenje palete brenda Mustang, dopuna proizvodima za kojima postoji potreba uz poštovanje načela kvaliteta i odnosa kvalitet-cena.  Nastavak saradnje sa stručnim i predanim ljudima na nesebičnom pružanju adekvatnih saveta u direktnom i indirektnom kontaktu sa pacijentima.

MISIJA

Mi želimo da objedinimo i „uvežemo“ informacije, proizvode, stručnjake i korisnike. Želimo da ponudimo opcije i pojedina rešenja kroz sopstvene i proizvode drugih kuća, angažovanje eminentnih stručnjaka, lekara i farmaceuta kako bi pravi savet došao na pravo mesto.

SADAŠNJOST

Dva proizvoda našeg brenda namenjena kao pomoć kod akutnog reumatskog i neurološkog bola, upotpunjeni pažljivo odabranim proizvodima partnerskih kompanija iz Srbije i Italije, koji se na osnovu iskustva predlažu kao pomoć u opisanim stanjima.

BUDUĆNOST

Širenje linije brenda Mustang u pravcu uže specijalizovanih terapijskih grupa. Bliži i direktniji odnos i komunikacija sa korisnicima, čvršće veze sa partnerima i brojniji kolektiv u samom BizPass-u.