Staza zdravlja

ŠTA JE MUSTANG?

Mustang konjski gel sa efektom hlađenja je proizvod sa najfinijom teksturom koja omogućava lako nanošenje i brzo delovanje. Njegov efekat na umorne, otečene noge i stopala je evidentan već u toku nanošenja. Pogodan kod težeg fizičkog napora svojim efektom hlađenja pomaže kod bolnih stanja u mišićnom tkivu pružajući osećaj olakšanja i opuštanja. Ekstrakt divljeg kestena deluje blagotvorno na perifernu kapilarnu mrežu. Reumatski problemi (otečeni zglobovi, „ukočena“ ramena kod „sedećih“ profesija) bivaju značajno redukovani korišćenjem Mustang konjskog gela. Ekonomično pakovanje, pristojna cena i dostupnost prate njegovu prefinjenost. 

Mustang konjski gel možete kupiti samo u apotekama.

Mustang

Rekli su o Mustangu

Dugo sam u poslu koji, kao i svi kancelarijski poslovi, podrazumeva dugo sedenje sa nepravilnim položajem kičme, naročito vratnog i ramenog dela. Neretko, javljao mi se bol u ramenima koji bi remetio moju koncentraciju i efikasnost u radu. Mimo toga, posebno u letnjim mesecima, javljao mi se otok u potkolenicama i zategnutost mišića listova... Na sreću, drugarica mi je preporučila Mustang konjski gel! Od kako njega koristim, otoka u nogama nemam, a ramena nisu napregnuta i bolna. Nisam mogla da verujem koliko brzo dovodi do olakšanja. Sada svima preporučujem Mustang. Od srca.

Maja Adamov, Zrenjanin

Marija, Dimitrovgrad

Kao apotekar, u obavezi sam da posao obavljam stojeći. I pored udobne obuće, posle nekoliko sati, mišići bi počeli da reaguju, da se
grče i da zaustavljaju cirkulaciju. Osećaj "umornih nogu" bi se nastavljao još dugo posle završene smene. A onda smo dobili Mustang gel u apoteci u kojoj radim. Kako sam proučavajući preprat shvatila da ima kestena u sebi, odlučila sam da ga probam.
Mustang gel je sada moja PRVA preporuka pacijentima kada se žale na reumatske bolove i otoke u nogama.

Marija, Dimitrovgrad